dilluns, 30 d’abril del 2012

Signatura d'acord de custòdia amb la Vessana


També hem signat un acord de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i la Vessana (Riumors), en el marc del projecte "Cultivant sinergies" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEADER.

Signatura de l'acord amb la Vessana

La Vessana està situada al municipi de Riumors al límit amb el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà. La Vessana es dedica a l'horta ecològica de la que serveix cistelles setmanals. 


Si voleu més informació podeu consultar http://vessana.pagesosagroecologics.com/


dissabte, 28 d’abril del 2012

Acord de custòdia amb la finca de la Teulera


Recentment hem signat un acord de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i la finca de La Teulera (Lladó), en el marc del projecte "Cultivant sinergies" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEDER.  

La Teulera està situada al municipi de Lladó, en un espai molt tranquil just al costat del riu Manol. La Teulera es dedica a l'horta ecològica de la que fa cistelles setmanals. 

Per més informació podeu consultar http://lateulera.pagesosagroecologics.com/


Signatura de l'acord a la Teulera

dimecres, 25 d’abril del 2012

Acord de custòdia agrària amb la finca de Baussitges

Hem signat un acord de custòdia entre IAEDEN, GOB Menorca i la finca de Baussitges (Espolla), en el marc del projecte "Cultivant sinergies" de desenvolupament rural, cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i pel FEDER. 

Signatura de l'acord a la finca de Baussitges

La finca de Baussitges està situada al municipi d'Espolla i part d'aquesta forma part del Paratge Nacional d'Interès Natural de l'Albera. Aquesta finca manté diversos ramats de vaca de l'Albera (raça autòctona). És una de les poques finques que tenen aquesta raça a la comarca. La finca ven carn dels vedells amb certificat ecològic, així com també oli propi.

Per a més informació podeu consultar la web http://www.lallosa.piczo.com o http://www.vacadelalbera.cat


dijous, 19 d’abril del 2012

Matinal de voluntariat agrari

En aquesta ocasió us invitem a participar amb el grup de voluntariat agrari en la recuperació d'un prat de muntanya a Baussitges el proper dissabte 28 d'abril de 9-14h del matí.