divendres, 4 de juliol del 2014

Col·laborant amb Wiki Loves Earth


Wiki Loves Earth (WLE) és un concurs fotogràfic internacional sobre patrimoni natural que es duu a terme durant el mes de maig de 2014. El 2013 va començar una prova pilot a Ucraïna i aquest 2014 s’obre el concurs a nivell mundial. Per a més informació

Wiki Loves Earth és un concurs organitzat de forma federativa amb premis a diferents nivells i categories (per a més informació http://wikilovesearth.wikimedia.cat/).
 
I aquests premis, amb vocació de continuar implicant i donant a conèixer iniciatives territorials, són experiències eocturístiques vinculades a la custòdia del territori i lots de productes del mercat de custodia de la Xarxa de Custòdia del Territori (per a més informació www.viulaterra.cat). En concret, alguns premiats han estat obsequiats amb ampolles de vi de Can Torres i una experiència ecoturística per a 2 persones "Secrets de l'Albera" visita guiada al matí per la finca de Can Torres entre vinyes, menhirs i els estanys de la Gutina; dinar a la mateixa finca; per la tarda, taller de chi-kung a l’aire lliure; allotjament en casa de turisme rural; visita guiada el diumenge al matí pel Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera.

 Aquest concurs ha estat impulsat conjuntament entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia. Per a l'organització dels premis ha comptat amb el suport de la Xarxa de Custòdia del Territori.